Blog entry by Marian Wearing

Anyone in the world

ОБСТРІЛИ УКРАЇНИ ТА КАРМА ДЛЯ РОСІЇ! ДЕОКУПАЦІЯ УКРАЇНСЬКИХ ТЕРИТОРІЙ? - ЕКСТРАСЕНС МАРІЯ ТИХА Петро - в перекладі це камінь, підстава державності. Це, з точки зору зірок - miracle («чудо» в перекладі з англійської - ред.), щось неможливе, прогноз на 2023 рік для України від найсильніших екстрасенсів неймовірне. Зрештою піде розбрід, вони там посваряться, відчують, що у когось рейтинг виросте чи ще щось … При цьому якщо на момент екстрасенси про Україну 2023гнозу ще не було відомо про накопичення російських військ біля наших кордонів і можливий напад, то «езотерики» про них і не згадають. Ми спостерігаємо початок складного аспекту Сатурна та Урану - цей момент і став початком війни. Кожен із нас має зараз максимально розвинути та посилити свого Сатурна. Утім такі довгострокові прогнози давати в якомусь сенсі навіть простіше - навряд чи хтось із читачів через десять років згадає, що прогнозував той чи інший астролог. Але в 2022 році, може бути навіть саме наприкінці 2021 року, коли у нього включиться останній Соляр, виходить, що він може взагалі припинити своє земне існування. Він впевнений, що в найближчі роки Україна буде йти вперед, у держави і людей відкриються сили і можливості для підкорення нових вершин, але старт змін буде відзначений саме в нинішньому році. 9. Грудень 2018 (Факти.ua): До президентських виборів в Україні змін чекати не варто, мало того, Путін може визнати незалежність псевдореспублік Донбасу. Путін надто довго не затримається при владі.

Джефф Безос - Вікіпедія Я вважаю, що остаточно мир на нашій землі запанує в 2017 році, коли Путін піде з влади. У Путіна будуть дуже серйозні випробування в 2017 році. 2022-й - критичний для Путіна. Ці події в Криму і на Донбасі пов'язані з можливим відходом президента РФ Володимира Путіна з влади. 5. Серпень 2017 (Факти ICTV): Війна на Донбасі буде стихати, а до наступних виборів у 2018 Путін не дотягне. 10. Березень 2019 (Апостроф): Путін точно не дотягне далі, ніж 2021 рік, тому що «саме королівська комбінація зірок, яка змінює всі тренди - Сатурн і Юпітер входять у зодіакальний знак Водолія, пов'язаний з Росією, отже, варто очікувати на поворот стратегій, певного вектора розвитку країни». Цей транзит закінчиться 30 квітня цього року, після чого ми можемо очікувати поступового періоду відновлення ще приблизно такого ж часу. Вона передбачала, що до цього періоду українці усвідомлюють весь негатив і жах від військових конфліктів і постараються зробити все, щоб військові протиріччя припинилися. Там же, у домі Батьківщини та сім’ї, до речі, помістився і північний вузол у Тельці (знаку нашої країни), який відповідає за той кармічний урок, який ми маємо свіжі екстрасенси про Україну 2023йти внаслідок війни, та висновки, які маємо зробити.

Однак, з усіх прогнозів від екстрасенсів і магів можна зробити відносно точну або загальну картину найближчого майбутнього для країни. Зірки говорять, що Крим належить Україні і не можна змінити». Але 3 градуси (можна вважати, 3 дні) до і після з’єднання - ситуація також дуже напружена. Україна і Росія будуть рівноправними партнерами - особливо після 2021 року та 2024 року («коли Юпітер увійде в знак Тільця»), коли почнуться розмови про вступ України в Євросоюз. Росія розвалиться на багато частин, а її європейська частина може навіть приєднатися до України». 17. Травень 2021 (Главред): Росія не почне якихось масштабних військових операцій проти України в травні-червні 2021 року, а от у липні-серпні вона може здійснити кидок вглиб української території з двох напрямків. 2022 рік - найгірший для Путіна, він навіть може піти з влади або навіть не дожити. Ну, а переломний - 2017 рік. Ми повернемо його після 2017 року. Не треба бути Владом Россом чи переможцем шоу «Битва екстрасенсів», щоб у грудні 2013 року, після початку Революції гідності, коли на вулиці міст вийшли мільйони українців, спрогнозувати подібні речі. Він може бути аспектом миру, перемоги чи якихось успіхів на міжнародній арені. А ця планета у нас уже про лідерство, владу та силу, які продемонструє наша держава на світовій арені.

Більше того, Сатурн і Уран - це планети, які завжди екстрасенси про Україну 2023тистоять, що й позначається зараз на світовій арені. По знаку Тельця зараз проходить Уран. Чому так трапляється, якщо всі вони «читають» ті самі зірки і планети, лишається загадкою. І якщо Майдан нічого не вирішить до 1 лютого, то, швидше за все, він мало що взагалі тоді вирішить. За кілька днів до цього, 31 грудня 2021 року, на казахстанському телебаченні виступала російська астрологиня і телеведуча Тамара Глоба (так, це дружина того самого Павла Глоби). Наприклад, у 2009 році Павло Глоба прогноз на 2023 рік для України від найсильніших екстрасенсівував, що «через 10 лет государства Скандинавии, Прибалтики, Германии и, вероятно, Польши образуют Северный союз. Наприклад, відома цілителька Магдалена пророкує Україні покращення економічної та соціальної сфери, але станеться це тільки після того, як країна займе нейтральну політичну позицію. Тобто після 21 грудня 2020 року путінський режим однозначно і безповоротно впаде. Світові астрологи вважають, прогноз на 2023 рік для України від найсильніших екстрасенсів що важка ситуація в Україні потроху спадатиме після 12 березня. 30 березня - дуже хороший аспект. Ще один болючий, але недовгий період може бути наприкінці березня, тому що з’являється важкий аспект Марса і Сатурна - це завжди конфронтація, місцеві конфлікти та сварки. Це може говорити про те, що події, що відбуваються, прогноз на 2023 рік для України від найсильніших екстрасенсів були чітко заплановані заздалегідь. Це буде одна держава.