Blog entry by Lloyd Scroggins

Anyone in the world

Тому не знаю, чи треба кількість свят скорочувати, чи не треба. Їх нервують гучні звуки і велика кількість людей, але ж не можна відпускати господаря одного? Нехай кожен малюк на землі буде захищений і обласканий батьками. Нехай це чудове світле свято принесе у кожну оселю тепло сімейного вогнища, любов, радість спілкування з близькими, добробут та стабільність. День швейної машинки - неофіційне свято на честь винаходу, що значно полегшив життя швеям і кравцям. Про його життя майже немає даних. Тому початок цього нового календарного життя планують розпочати саме 1 вересня. У цей день в 1989 році була прийнята "Конвенція про права дитини", яка визначила, що дітям для повноцінного розвитку і щасливого життя необхідно рости в сім'ї, в атмосфері любові, підтримки і взаєморозуміння. Бажаю солодощів та радостей, веселощів та чудових друзів, чудових пригод та удачі, щасливого дитинства та забавних ідей. Бажаю тобі безтурботного дитинства, величезного здоров'я, добрих друзів, удачі, везіння та довше залишатися дитиною!

Хорошого здоров'я, веселих друзів та казкових подій. Ініціювали проведення цього свята чотири міжнародні організації, які займаються пропагандою добровільного донорства: Всесвітня організація охорони здоров'я, Міжнародна федерація Червоного Хреста, Федерація організацій донорів крові й Товариство з переливання крові. День донора крові обрали на честь австрійського лікаря імунолога Карла Ландштейнера, який отримав Нобелівську премію за відкриття груп крові людини. Читайте такожДень батька 2021: якого числа відзначають, історія та особливості святаУ США - День лепрекона, День «Найкращого стрілка», День яблучного пирога, День грінок, День стрибаючої жаби, День фруктового коктейлю, в Німеччині - День батька, в Бразилії - День скасування рабства, у Колумбії - День святої Марії, у Вірменії - Вознесіння Господнє, в Камбоджі - День народження короля, в Португалії - День Фатімської Богоматері, у Нігерії, Конго - День Гарланда, на Фіджі - День Ротума, у Нідерландах - День Серватія Маастрихтського, в Британії - День гірлянд абботсбері. Коли відзначаємо День Збройних сил України, День святого Миколая, католицьке Різдво? 13 червня відзначається свято, присвячене представнику світу комах, сімейства жуків, а саме - День сонечок.

1954 року Генасамблея ООН рекомендувала всім країнам світу відзначати Всесвітній день дитини в будь-яку дату, яку буде визнано доцільною. Воно відзначається як день взаєморозуміння та єднання дітей, мета якого - захист дитячих прав, а також підтримка діяльності ООН, присвяченої підвищенню рівня благополуччя юного покоління по всьому світу. Воно не є якимось таким "совковим". Додав(-ла) Заярченко Л. Я. Додав(-ла) Крючкова Т. В. Додав(-ла) Русанова К. О. Life Сьогодні пишуть, яке православне свято в українців 13 червня 2021 року. Life Сьогодні пишуть, https://sylnaukraina.com.ua/ яке православне свято в українців 9 червня 2021 року. Life Сьогодні пишуть, яке православне свято в українців 13 липня 2021 року. Крім того, віруючі західного обряду 25 грудня святкуватимуть Різдво Христове, і хоча це не православне свято, завдяки йому в українців буде додатковий вихідний. Іменини 21 грудня святкує Анфіса. Іменини святкують: Андрій, Григорій, Діна, Іван, Матвій, Михайло, Петро, Степан, Тимофій, Пилип, Хома, Яків. Яків Теплий - у народному календарі. Починаючи з 1990 року 20 листопада світ відзначає річницю ухвалення цих важливих у сфері захисту прав дітей документів. Ніколи не сумуй, вір у свої мрії, радуй батьків та дивуй весь цей світ!

Велика Палата Верховного Суду у постанові від 17.10.2018 року по справі №402/428/16-ц зазначила, що "Декларація прав дитини не є міжнародним договором. Разом з тим положення Конвенції про права дитини від 20 листопада 1989 року, ратифікованої Верховною Радою України 27 лютого 1991 року, про те, що в усіх діях щодо дітей, незалежно від того, здійснюються вони державними чи приватними установами, що займаються питаннями соціального забезпечення, судами, адміністративними чи законодавчими органами, першочергова увага приділяється якнайкращому забезпеченню інтересів дитини (стаття 3), узгоджуються з нормами Конституції України та законів України, тому саме її норми зобов'язані враховувати усі суди України, розглядаючи справи, які стосуються прав дітей". Дата святкування була вибрана не випадково - саме цього дня, в 1991 році, ВР ухвалила Закон України «Про прокуратуру», а також ряд інших нормативних актів. Крім цього, ми розповідаємо про найбільш значущі і важливі події, які відбулися в історії цього дня, а також про головні прикмети на 13 червня.