Blog entry by Colette Arida

Picture of Colette Arida
by Colette Arida - Sunday, February 19, 2023, 4:39 AM
Anyone in the world

web site, https://ukrainatoday.com.ua/prorotstva-na-2023-rik-vid-vidomykh-ekstrasensiv/;

Бульвар Вацлава Гавела - Вікіпедія Однак сліпа віщунка зазначила, що успіх буде лише у разі політичної ліквідації найбільших корумпованих чиновників, тобто їх усунення з посади та порушення кримінальної справи. Отже, тут кожен вільний додумати сам, виходячи з поточної політичної та економічної ситуації у світі. Отож, зло робиться у цьому світі за посередництвом людини. І тому казково багатою може бути та людина, яка навіть не потримає в руках жодної грошової купюри. До речі, і новий 2022 рік, що наступає, потримає нас у напрузі - у сенсі «двійок». До 2060 року Україна стане великою державою зі світовим авторитетом. До речі, і з цього пророцтвом скептики потішалися, записуючи їх у помилки баби Ванги. Хто знає, які саме «двійки» були у баби Ванги на думці. Але хто знає, наскільки, зрештою, небезпечним виявиться цей «омікрон». Вважали доти, доки стало відомо про явище світові нового штаму коронавірусу - «омікрон». Нічого особливого нічого нового не відбувалося. Крім цього, болгарська віщунка стверджувала, що «гроші поділяться на 2 потоки, що йдуть на схід і на захід і в зворотному напрямку, в Україну ж будуть впадати обидва, але люди будуть казково багатими, навіть не тримаючи грошей в руках». Одні люди збідніють, а інші, навпаки, стануть казково багатими - багатими без грошей. Світ продовжать затоплювати платіжні системи, які дозволять відмовитися від готівки на користь електронних грошей.

Toyota Mirai 2015 Світ усіяний застарілими війнами, які припинилися в емоції ненависті, непрощення та бажанні відплати, і не відновилися, незважаючи на відсутність офіційних договорів. Що стосується переговорів, у вас, здається, був сайт Миротворець, так ось давно настав час створити його аналог для мережі «консервів», які досі вірять у те, що з Росією можливі переговори. Окрім фактичного перекидання військ з полігонів у Білорусі, де муштрують мобілізованих, а також інформаційних вкидів, які мають посіяти паніку та створити враження ніби Росія готується атакувати звідусіль, є й непрямі ознаки. А ще через 15 років, після падіння США, нібито Україна, Росія та Білорусь об’єднаються у Східноєвропейський блок. За його словами, по суті, війна триває вже 8 років, а зараз - це просто активніше фаза. То COVID, а тепер жахлива війна. Основні питання у війні з Росією, які хвилюють громадян України: можлива перемога України чи ні, і якою буде ціна, коли закінчиться війна в Україні 2022 року? З початку року в Україні подешевшали майже всі види палива.

На 2023 рік ТСН випустив одразу три гороскопи, ймовірно, аби вичерпати всі самоочевидні та банальні прогнози. На жаль, передбачення Ванги не дають нам прямої відповіді на запитання, чи буде кінець епідемії у 2022 році. Більшість часу болгарська ворожка робила передбачення без точних дат і вказівки конкретних імен, імен, місць. Бувало, що Ванга помилялася, але взаємовиключних прогнозів не робила. Косторний розповідає, що Ванга завжди говорила символами, загадками, які вже сучасники намагаються інтерпретувати і прив’язувати до певних дат. У той час, як деякі фармацевтичні компанії намагаються врятувати світ від невідомої хвороби, інші, користуючись ситуацією, хочуть розбагатіти, розробляючи неякісні вакцини та продаючи їх за шалені гроші. Але деякі бачать у цій заяві куди більшу проникливість Ванги - і говорять про те, що віщунка має на увазі електронні гроші. Ще з давніх-давен завжди були охочі добути швидкі і легкі гроші на чужому горі. Це жахливий досвід. Ще знаходимо з меншим якісь гуртки. Це був листопад, чи не так?

Це буде дуже протестний рік. Болгарські ЗМІ повідомляють, що на 2022 рік Ванга передбачила початок розпаду України. Болгарські ЗМІ десь роздобули та опублікували передбачення своєї провидиці, стверджуючи, що вони відносяться до 2022 року. Хто робить передбачення і кому вірити? Адже в останній тиждень того березня 2023 року планета руйнування і трансформації Плутон почне повільно переходити до знаку свободи та революцій Водолія. Однак прогнози Хаяла Алекперова на 2023 рік для України, який є двічі переможцем популярного телешоу «Битва екстрасенсів», заслуговують на увагу. Однак це пророцтво охопило багато країн, а тривалість загадкової недуги була вказана понад рік. Пророцтва Ванги на 2022 рік оприлюднили болгарські ЗМІ, змусивши згадати, що вони взагалі існують ці ЗМІ. Пророцтва Ванги завжди відрізнялися певною туманністю, алегорією та нечіткими загальними описами. Про доленосні «п’ять двійки» знайомий Ванги розповів в ефірі Першого каналу 2020 року. Поки немає. Адже у грудні нинішнього року знову зійдуться «п’ять двійок» - 22.12.2021. Тож розслаблятися рано.