Blog entry by Colette Arida

Anyone in the world

Влад Росс також говорить про те, що в Росії змінюватиметься влада. Коли Меценат висловлює надію, що одруження на Октавії змусить Антонія остаточно покинути Клеопатру, Енобарб рішуче заперечує: «Ніколи», і відразу ж пояснює, в чому полягає влада Клеопатри: вона не в'яне з роками, звичка не притупляє задоволення від її нескінченної різноманітності, « інші жінки притуплює апетит, а Клеопатра пробуджує голод, навіть коли насичує »; ниці речі в ній залучають, і священики благословляють її навіть в її розпусті. Головна причина цього полягає в тому, що живуть добре лише великі міста. Проблема передбачень у тому, що інколи на них зважають. Назвати більшість з наведених в нашому матеріалі передбачень позитивними не можна, але прийняти поради екстрасенсів і аналітиків до уваги все ж варто. За словами астроексперта, не варто чекати завершення війни у 2022-му, це можливо наступного року. Не буде в нас жодної ядерної війни та путінського режиму! Раніше його очі «виблискували, https://ukrainatoday.com.ua/prorotstva-na-2023-rik-vid-vidomykh-ekstrasensiv/ як у одягненого в обладунки бога війни Марса», тепер вони покірно спрямовуються до «смаглявого фронту», серце воєначальника, яке рвалося з грудей в великих битвах, тепер зреклася всякої твердості ( "reneges all temper"), «стало ковальськими хутрами і віялом, щоб охолоджувати хіть циганки». «Все частіше будете ви зустрічати людей, які очі мають, та не бачать, вуха мають, та не чують…

А тепер вже зовсім неоднозначне пророцтво: «Все розтане, немов лід, тільки одне залишиться недоторканим - слава Володимира, слава Росії. Підтримка України залишиться тою самою, навіть зважаючи на нового прем'єр-міністра Британії. Проте і вона, хоч і туманно, вказує, що все для України закінчиться добре. Левін вказує, що Україна має всі шанси зберегти єдність, але для цього треба докласти багато зусиль. Хоча якщо вважати точкою відліку 2014 рік, то як раз в 2019 році і має закінчитися фаза кризи. Часто більше значення має те, хто трактує пророцтва, ніж те, що у пророцтвах написано. Останні за якимось незрозумілим принципом регулярно обирають пророцтва, які мають справдитися наступного року. Так звані "постпередбачення" - це поняття, яке описує пророцтва, зміст яких неможливо розібрати до того, як щось схоже вже станеться. Як часто буває серед екстрасенсів, астрологів, магів, немає однозначної відповіді, більше того, прогнози даються діаметрально протилежні. Ці глядачі не могли бачити того, що відбувалося в ніші під їх ногами - своєрідної другій сцені на сцені.

Ці слова можна трактувати як недостатню реакцію Заходу на події в Україні. », - наводить слова баби Ванги її стенографістка Бойка Цвєткова. Це буде поруч з Росією», - записала слова віщунки її помічниця Вітка Петровскі. Це говорить не про те, що війна закінчиться за 8 місяців, а те, що ми відновимося за цей короткий час. На його думку, майбутнє сьогоднішньої України - «Борисфена» -французький провидець описав лише у двох катренах: перша згадка стосується аварії на Чонобильській АЕС в 1986 році, друга - долі України в 23-му столітті, коли на українських теренах виникне нова світова релігія, формування якої розпочате в 998 році - як відомо, час хрещення Русі. «Цієї ночі увесь світ буквально струсило через ситуацію на Запорізькій АЕС. У результаті нові лідери у корені перевернуть ситуацію у нас у країні. "У другій половині року в країні відзначатиметься якісно новий антикорупційний виток. А в інтернеті знаходимо пророцтва на всі смаки та політичні уподобання! Просте населення повністю на боці України, понад 70%. І політичні партії повинні на це зважати. Якщо майбутнє Донбасу Росс бачить у складі України, то майбутнє Криму він не пов’язує ні з однією з країн. Дотепер вважали, що це пророцтво стосується Євросоюзу, але після анексії Росією Криму пов’язали ці передбачення з Україною.

Найточніші з них збуваються у минулому часі, як, наприклад, передбачення Нострадамуса: «Ймовірно, великою столицею, про яку говорив Нострадамус, був Київ. Тим більше, що найчастіше передбачення написані без конкретної вказівки на час чи країну, дещо розмиті й не мають ніякого логічного обґрунтування - тож трактувати їх можна як завгодно. Зараз мало хто говорить про побіжного "гаранта" Януковича - про нього згадують лише під час його "звернень" з Ростова чи після чергового слуху про його смерть. Про швидке завершення збройного конфлікту в Україні говорить одеський нумеролог Марсель Камалетдінов. Про важкі випробування, які чекають Україну, говорив у своєму останньому інтерв’ю в 2009 році наш земляк мольфар Нечай: «Один народ, свій став ворогом між собою, і це третя сторона зробила». Згодіться, важко однозначно трактувати пророцтва Ванги, тож звернемося до «класики жанру» - катренів Нострадамуса. Згодіться, хочеться почути від когось, наділеного надприродними здібностями, про те, що всі негаразди скоро закінчаться і все буде добре. Передбачення впливають не лише на те, чого люди очікують, але й на те, як вони поводяться. Передбачення для України на 2022 рік плюсові. Особливо важливим для України він вважає період кінця вересня - час, коли можна вирішити багато конфліктів шляхом діалогу.