Blog entry by Kent Robles

Anyone in the world

Така медовуха готується у Суздалі. Цим методом готується так звана «ставлені медовуха», для якої не потрібна рукавичка або гідрозатвор. Щільно її закриваємо і залишаємо на 3-4 місяці в підвалі або холодильнику. Закупорьте пляшки, залиште у холодильнику для дозрівання на 7 діб. 6. Знову процідіть, розлийте по пляшках, поставте для дозрівання в прохолодне місце на 4 місяці. 8. Заберіть у прохолодне місце для дозрівання на 1-6 місяців. Після закінчення процесу бродіння, напій необхідно процідити в скляні пляшки і відправити на три місяці в темне, прохолодне місце (в льох, наприклад). Після закінчення цього часу слід перевірити, завершено чи процес бродіння. 5. Процідіть напій і поставте для бродіння на місяць. 6. Поставте для продовження бродіння та освітлення на місяць. 8. Поставте у холодильник на місяць. Перелийте у пляшки, приберіть у холодильник на 4 дні. Якщо ви все правильно зробили, https://ukrainatoday.com.ua/retsept-pryhotovlenyia-medovukhy-v-domashnykh-uslovyiakh/ через три дні з’явиться піна. Для цього потрібно взяти три частини рідкого меду і одну частину свіжої джерельної води (її можна трохи підігріти), потім змішати ці два інгредієнти разом до однорідного стану (тобто приготувати сироп), а потім залити цією сумішшю очищені від кісточок і добре вимиті свіжі вишні . Згідно найстарішому рецептом потрібно взяти мед і будь-який фруктовий сік (підійдуть яблука, груші, вишні або абрикоси), змішати їх в співвідношенні два до одного в дерев'яній бочці і відправити в прохолодне місце (а ще краще закопати бочку в землю).

Коли в родині з'являвся дитина, глава сімейства (якщо у нього була така можливість, звичайно), повинен був приготувати бочонок меду, змішати його з ягідним соком і закопати в землю льоху на довгих 15-20 років. Раніше медове вино дарували молодим на весілля (це було обов'язково), причому бочонок з ним необхідно було випити в перший же місяць після одруження. До речі, хороший мед взимку і навесні обов'язково зацукрується. До таких відносяться дріжджі і хміль. Якщо ви бажаєте зробити міцний напій без дріжджів, потрібно хміль додавати до того, як медовуха буде бродити. Не наливайте напій у металеві ємності. Не дивно, що про те, як робити медовуху з меду своїми руками замислюються лише одиниці, хоча можливість її приготувати є у кожного. Відповідаючи на питання про те, чи корисна медовуха, зможе відповісти навіть школяр, тому що рідина до складу якої входить мед просто не може не приносити користь. Інформація про те, як зробити медовуху будинку є у кожного бджоляра, тому що цей продукт має воістину унікальною силою природи. Дріжджі - це продукт «на любителя», тому багато людей шукають такий рецепт виготовлення медовухи, згідно з яким їх можна було б не використати, так ось найпопулярніший на сьогоднішній день рецепт приготування цього цілющого напою передбачає замінити такий «активатор» бродіння, як дріжджі, звичайними стиглими вишнями.

На 130 г готового напою потрібно взяти 60 мл медовухи, 40 мл горілки, журавлинний сироп 20 г, сік лимона 10 мл. У медовухи, приготовленої без кип’ятіння, процес більш тривалий, але він зберігає в напої більше корисних речовин. На застіллях найчастіше воліють напої міцніше, цей напій буде ідеальним варіантом. 5. Відцідіть напій через трубку, не зачепивши осаду. Опускають в ємність трубку, не зачіпаючи гущавину, і рідину переливають в іншу ємність. 2. У скляну ємність покладіть хміль, порізаний лимон, подрібнений імбир, дріжджі. Таке приготування дозволяє воду не кип’ятити, а виробничі дріжджі замінити «дикими». 3. У киплячу воду покладіть мед, варіть, знімаючи піну. 1. З'єднайте мед із водою, доведіть при помішуванні до кипіння, варіть 5 хв, прибираючи піну. Нагрійте до кипіння, варіть при невеликому нагріванні 15 хв. 1. Залийте брусницю 400 мл води, нагрійте до кипіння, проваріть 5 хв. Залийте охолодженим медовим сиропом, перемішайте. Не варто зловживати медовим алкогольним напоєм. Ємність з напоєм зберігати при кімнатній температурі, далеко від прямих сонячних променів. 6. Зняти сыту з плити, залишити остуджуватися при кімнатній температурі до 30 градусів.

Закрийте посуд кришкою із гідрозатвором, залиште бродити на 7-10 днів. 5. Закрийте кришкою з гідрозатвором та приберіть у темне, тепле місце на 2 місяці. Після чого розлийте в сухі банки з гідрозатворами, які перешкоджають проникненню оксигена і виводять двоокис вуглецю. Следует обращать внимание на то, что посуда для перги должна быть сухой и чистой, иначе во время хранения может появиться вредная плесень. Вы утверждаете, что выражение «медовый месяц» пошло от обычая давать вступающим в брак слабоалкогольную медовуху, которую молодые пили в течение 30 дней после свадебного пира. Медовим вином свати відзначали заручини своїх дітей, а потім його пили всі гості, яких запросили на весілля, при цьому рецепт, як приготувати медовуху передавався від батька до сина, адже люди в ті часи вважали мед не просто продуктом життєдіяльності бджіл, а божим даром. Некоторые пьют медовуху в лечебных целях. Неважко приготувати медовуху і на яблучному соку без дріжджів. Головне, правильно її приготувати. Дрожжевая масса будет готова, когда она набухнет. А вот когда газ почти полностью исчезнет, и вкус станет чуть кисловатым, словно молодое варенье, то можно уже порадовать себя и родных отличным напитком.