Blog entry by Adrian Loehr

Anyone in the world

Риби - це знак дуже великого туману, хибної, спотвореної інформації, чогось незрозумілого. Вакцинація на повну силу продовжуватиметься, тому що пророкують Україні ясновидці 2023 Юпітер проходить через знак Риб - крім періоду літа, коли він зайде тимчасово на знак Овна, а потім знову відкотиться на знак Риби. Ймовірно, все вирішиться протягом літа, до серпня, а далі - звичайне життя без жодних потрясінь. Серед них є неважливі та важливі, які формують події життя. Тільки його закінчення вже більш-менш спокійне, мабуть, події розв'яжуться раніше. Транзитна планета - це та, яка в реальному часі на небі, а натальна - це та, romlife.ru що була в момент народження будь-якої людини, держави, події. Натальний гороскоп - це зафіксоване розташування планет у момент народження. Людина впевнена, що він Козеріг, тому що Сонце в Козерогу, а насправді в момент його народження Сонце в його натальній карті було слабким і не проявляло себе належним чином, і він ніякий не Козеріг. Ось як я говорила, що в гороскопі України Місяць слабкий, так само у багатьох людей у гороскопі буває Сонце слабке. Місяць у натальній карті означає - слабкий, не здатний протистояти, той, що повністю не має гармонійних аспектів, тільки напружені аспекти. В Україні має змінитися система. Восени 2021 року в Україні є майже всі елементи економічного буму (або його наближення): https://mywonderland.fr/ споживчий попит (і кредитні портфелі банків), що зростає двозначними цифрами, відмінні ціни на український експорт, позитивні очікування бізнесу, чи не щоденні новини про купівлю українських стартапів, десятки бізнес-конференцій, де учасники міряються амбітністю інвестпланів, контрольоване зміцнення гривні та політична стабільність.

PARIS (Портрет на заказ) art comics cover inspiration marvelcomics tonytyler графика дизайн комиксы портрет У справах фінансових зірки обіцяють стабільність. В економічних питаннях планомірне зростання і стабільність все-таки краще, саме тому в 2022 році українців чекають важкі часи, доведеться економити і справлятися з усім тільки своїми силами. Може, є певні категорії громадян чи знаки зодіаку, яким заживеться краще, чи у всіх усе буде погано? Зміна прізвищ у владі - це не зміни. І коли Плутон з'єднається із Сатурном, тоді у нас можливі суттєві зміни у владі. Кредит. МВФ продовжить видавати кредити Україні, що пророкують Україні ясновидці 2023 допоможе втриматися на плаву і зіграє на руку чинній владі. В Україні поки що не буде якихось змін у владі. А в другій половині року становище в Україні загостриться. Інтерактивна карта бойових дій в Україні на 27 вересня 2022… Однак, з кожним днем неупередженість дій українських політиків все більше ставитиметься під сумнів. Це вже все вирішує персональний гороскоп, отак огульно за знаками зодіаку не можна сказати, тому що за знаками - це лише за Сонцем. Це свідчить про економічні проблеми і уповільнені темпи розвитку. Значить, Сатурн нам віщує проблеми та труднощі.

Аналітичне дослідження «Куди експортували росія і білорусь?» Сатурн - це зла планета, вона так і називається в астрології. І ця зла планета наїжджає на Місяць гороскопу України - фактично поєднання є наїздом. Це наймістичніший знак. Керує Рибами Нептун - ця планета відповідає за медикаменти, хімічні речовини, наркотики, за всю фармакологію. Це означає закінчення всіх заходів, пов'язаних з коронавірусом - карантинних або вакцинації, не самого коронавірусу. Що буде з коронавірусом - пандемія продовжиться чи COVID-19, нарешті, піде в минуле? Що чекає жителів цієї країни, як складеться їх подальша доля? Російський політолог та публіцист Андрій Піонтковський розповів, що чекає на Україну в останні півтора місяця літа 2022 року. Фахівці вирішили скласти свій гороскоп для нашої країни на картах Таро і розповісти, що чекає на Україну у 2022 році. Сучасне пророцтво про Україну на 2022 рік хвилює не тільки любителів езотерики і астрології, а й звичайних людей, які не мають відношення до таємних знань. Зараз багато розмов про нібито підготовку наступу на Україну. Якщо все об'єднати, можна дійти висновку, що чекає Україну в майбутньому 2023 повномасштабного наступу нічого очікувати.

Тому можна зробити висновок, що ні - не буде наступу. Тому ми завжди матимемо народ в опозиції до влади, а владу до народу. Тому всі ці загальні прогнози для знаків зодіаку - це дуже неграмотно з астрологічного погляду. Сполука - коли в одному градусі в одному місці зодіаку є такі негативні аспекти, web-eidon.ru як опозиція. Таке враження, formacorp.unilearn.cl що це головні аспекти, на яких будується все. Але спад буде поступовим, і у 2022 році він ще не буде таким помітним. За словами астролога, в 2022 році всі забудуть про COVID-19. За військовими показниками - така сама картина. Гороскоп цієї держави 2016-2017 років (свій прогноз я починала з 2016) весь пройнятий військовими аспектами, саме загарбницькими. Нестача грошей у скарбниці держави буде незмінно лягати на плечі платників податків. Але є одна умова: варто частіше казати «ні» в тих ситуаціях, коли вашою допомогою зловживають. Настане довгоочікувана біла смуга або поки що налаштовуватися на покращення не варто?