Blog entry by Uta Coffin

Anyone in the world

Читайте: Сегодня Рада введет чрезвычайное положение в Житомирской и Черновицкой областях - президент Зеленский (видео) Кабинет министров Украины принял решение ввести запрет на железнодорожное, авиа- и автобусное междугороднее и межобластное пассажирское сообщение, https://brze.my прекратить работу метрополитенов. Крім того, експерти зазначають, що навмисно непослідовні повідомлення Кремля є частиною постійної інформаційної операції, спрямованої на те, щоб ввести Захід в оману та підштовхнути Київ до переговорів і пропонувати превентивні поступки. Шар отримано в рамках інформаційної взаємодії з державним лісовим кадастром. На Новопавлівському напрямку ворог обороняється та обстрілює наші позиції з мінометів, ствольної та реактивної артилерії поблизу населених пунктів Велика Новосілка, cinebuzztimes.com Золота Нива, Павлівка та Вугледар Донецької області. Завдав авіаудару неподалік міста Вугледар. Також окупанти завдали авіаудару поблизу Кліщіївки. Генштаб ЗСУ повідомляє, що російські окупанти не припиняють завдавати ударів по об’єктах цивільної інфраструктури та помешканнях цивільного населення на території України, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни. Генштаб ЗСУ повідомляє, що російські окупанти продовжують вести повномасштабну збройну агресію проти нашої держави, не припиняють завдавати удари по критичній інфраструктурі та помешканнях цивільного населення на території України, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни. Крім того, окупанти не припиняють обстрілювати позиції наших військ та населені пункти вздовж лінії зіткнення. Крім того, повідомляється, що російська влада все частіше імпортує чеченських чиновників і війська для забезпечення адміністративних режимів окупованих територій.

Чи готова Харківщина до відкриття ринку землі? - Новости Працівники "Люстдорфа", бачачи, як за парканом, що відгородив дітей від моря, зводять котеджі і яхт-клуб із вертолітним майданчиком, причому на землях, які зовсім недавно належали санаторію, говорили: "Все йде до того, що рано чи пізно все тут буде приватним". Заразом Кремль планує запустити в Росії та на окупованих територіях України програми з підготовки дітей до військової служби. Публічну кадастрову карту земельних ділянок можна зпубличная кадастровая карта украины как найти свободный участок 2023 на сайті Росреестра Росії. «Протягом року громади мають право без аукціонів укладати договори оренди земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва строком на один рік. Юристи можуть звіряти на ній правильність укладених договорів купівлі-продажу або дарування земельних ділянок. Українські війська планують продовжувати наступальні операції протягом зими, щоб скористатися нещодавніми успіхами на полі бою та не дати російським військам відновити ініціативу на полі бою. На Бахмутському та Авдіїівському напрямках противник намагається покращити тактичне положення та веде наступальні дії. За попередньою інформацією, понад 60, з більш як 70 ракет, що противник сьогодні випустив по території України, збито силами і засобами ППО Сил оборони. Генштаб ЗСУ повідомляє, що протягом доби, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни російські окупанти завдали масованого ракетного удару по цивільній інфраструктурі на всій території України.

Зберігається загроза завдання ворогом ударів з використанням ракет і ударних БПЛА по об’єктах енергетичної системи та критичної інфраструктури на всій території України. Українська авіація протягом доби завдала п’ять ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки ворога. Авіація Сил оборони України протягом поточної доби завдала п’ять ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки ворога. Протягом доби противник завдав п’ять авіаційних ударів та здійснив понад 40 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Пентагон більше не наполягає на тому, щоб Україна утримувалася від ударів по військових цілях у Росії, враховуючи триваючу російську кампанію систематичного знищення української критичної інфраструктури. Задіяв оперативно-тактичну та армійську авіацію для ударів неподалік Кислівки, Новоселівського та Стельмахівки. Активно застосовують авіацію на Донеччині. Здійснив обстріли з танків, https://yachay.unat.edu.pe/blog/index.php?entryid=176859 мінометів та ствольної артилерії по районах населених пунктів Вишневе, Лиман Перший, Кислівка, Котлярівка, Табаївка, Крохмальне Харківської області, Новоселівське і Стельмахівка Луганської та Площанка, Червонопопівка, Терни, Макіївка і Ведмеже на Донеччині. Окупанти завдали авіаударів по районах населених пунктів Спірне, Верхньокам’янське, Опитне, Водяне, Первомайське та Невельське. Здійснив обстріли по районах Богоявленки, Вугледара та Золотої Ниви Донецької області. Серед них - Андріївка, Верхньокам’янське, Берестове, Білогорівка, Бахмутське, Бахмут, Кліщіївка, Костянтинівка, Біла Гора, Дружба, Авдіївка, Первомайське, Невельське, Красногорівка, Мар’їнка та Новомихайлівка Донецької області.

Під ворожим вогнем опинились Верхньокам’янське, Васюківка, Соледар, Бахмут, Кліщіївка, Біла Гора, Авдіївка, Опитне, Красногорівка та Мар’їнка Донецької області. На Запорізькому напрямку від ворожого вогню постраждали Времівка Донецької області та Темирівка, Ольгівське, Гуляйполе, Дорожнянка, Оріхів, Новоандріївка, Щербаки, Лобкове і Плавні на Запоріжжі. Зокрема міст Времівка і Новопіль Донецької області, Гуляйпільське, Білогір’я, Малі Щербаки, Качкарівка, Милове, Тягинка, Токарівка Херсонської області та міста Херсон. Зокрема під удар потрапили енергооб’єкти у Київській, Вінницькій та Одеській областях. Дві ракети типу Онікс, запущені з тимчасово окупованого Криму по Одеській області, успішно знищені силами протиповітряної оборони. На Херсонському напрямку ворог здійснив артилерійські обстріли населених пунктів Херсонської області, що поряд з лінією зіткнення. На Запорізькому та Херсонському напрямках ворог обороняється. На Херсонському напрямку окупанти обстріляли, зокрема, Гаврилівку, Дудчани, Качкарівку, Зміївку, Берислав, Іванівку, Зеленівку, Інженерне, Антонівку і Дніпровське та місто Херсон. На Слобожанському напрямку противник обстріляв райони населених пунктів Стрілеча, Красне, Стариця, Вовчанські Хутори, Охрімівка, Амбарне, Дворічанське, Фиголівка, Дворічна та Куп’янськ Харківської області. Ворожих обстрілів з мінометів і ствольної артилерії зазнали райони населених пунктів Стрілеча, forum.w3sniff.com Красне, https://the17point4.co.uk/community/profile/twyla4043709982/ Мороховець, Бугруватка, Гатище, forum.w3sniff.com Бочкове, Мала Вовча, Чугунівка, Бологівка та Дворічна Харківської області. На Сіверському напрямку ворог здійснив обстріли з мінометів та ствольної артилерії по населених пунктах Бунякине, Олександрівка, Локня та Юнаківка Сумської області.