Blog entry by Launa Shuster

Anyone in the world

6. Як тільки я починаю вставати, ходити, згинати-розгинати ноги, активно рухатися - біль проходить за хвилини часу, а той менше. У 8 класі у мене були постійно епіл.приступи.Пройшла курс лікування, ( ще до цього часу приймаю препарати.7 років нічого не було.( Просто в деякий період віднімало ліву руку,або ж обличчя) Місяць назад була судома обличчя лівої частини) через місяць знову повторилася.Без втрати свідомості, без нічого просто судома і таке відчуття що гойдало головою,але чоловік каже що нічого не відбувається.лице нормальне і не переконує.Він навіть не поняв що відбувається просто не могла говорити ( перед цим не звичайно починає боліти голова, після судом відразу біль проходить) Вживаю тільки одні препарат ,інші перед цим припинила Лікар каже що не потрібно робити еец,це не той приступ, і потрібно покидати таблетки. Доброго дня , сьогодні мій чоловік зробив кардіограму у районній лікарні але немає у нас кардіолога щоб прочитав . Доброго дня, підскажіть будь ласка, шо є причиною скудних місячних і як їх лікувати? Причиною скудних місячних є гормональний стан. Зараз 30 день циклу,а місячних нема,тест на вагітність негативний. Що це може бути та що можна пропити щоб настала вагітність ? Доброго вечора , підскажіть будь ласка ,плануєм з чоловіком другу дитину , була кров'яна кіста але її пролікувала регулоном та вона зникла, мені назначили стимуляцію 17ОПК , через ці уколи пішов збій по менструації на 10 днів , вагітність не настала але почав боліти правий яїчник.

Скінчив на сидіння унітазу, після цього протер і приблизно до 5 хв дівчина сходила у туалет, чи можлива вагітність ? І якщо діагноз підтверджується, то вагітність переривається. Якщо ви цінували цю статтю, тож ви хотіли б отримати більше інформації про доплата медикам з січня 2021 року, будь ласка, відвідайте нашу власну веб-сторінку. Доброго вечора. Маю проблему з щитовидною залозою, діагноз ставлять на разі дифузний зоб 2-3 ступінь, права доля - 15,8; ліва доля - 17,0. Здала аналізи на гормони: АТТПО - 117,3, ТТГ- 5,04 і трийодтиронін вільний - 7,45. Підкажіть будь ласка, що робити? Добрий день. Можливо зробити контрольне УЗД через 2-3 дні. Можливо зробити контрольне УЗД через 2-3 дні. На УЗД молочних залоз лікар сказала, що все в нормі і призначила Тазалок на 3 місяці. Мені 25 років, менструації регулярні, за тиждень до менструації постійно є нагрубівання молочних залоз. При самоогяді я виявила, що при натисканні на сосок лівої молочної залози виділяється крапля біло-жовтої рідини, болючість залози помірна, так як є нагрубівання. ТТГ. ТГ. АТ-ТГ. УЗД щитоподібної залози. Якщо ви здали ХГЛ і отримали такий результат - ви вагітна, але для виключення позаматкової вагітності рекомендовано звернутися до гінеколога і зробити УЗД ОМТ.

Наявність болю є приводом звернутися на огляд до гінеколога. При хотьбі болю немає, але повноцінно порухати ногою не можу . Доброго вечора , знайшли в молочній залозі збільшений лімфовузол розмір 4/2мм Bi-Radis2 При цьому є мастопатія , є привід для тривожності ? Доброго дня ,здача аналізи -ттг норма ,т4 норма ,,тестостерон вільний та загальний норма , естрадіол норма , загальний крові та біохімія норма .прогестерон та пролактин 0,66 та 35,6 нг/мл відповідно.препарати ніякі не пив , в 2021 було видалення гінекомастіі ,в 2019 колись ставив тестостерон .чому підвищені показники пролактин та прогестерон , які дождати аналізи ? Вузловий зоб 0,7см,аналізи тироксин вільний 11.32,тиреотропний гормон 2.76,антитіла до тиреопероксидази 391,дегідроепіандростерон 112,сахар 5,4,біль в горлі ,тахікардія,нічого непризначили ,що приймати? Ттг 4,86, пролактин 45,андростендіон підвищен, як і мюллер, інше в нормі, вага 49, яку дозу пити л тироксин ? Після використання екстреної контрацепції можуть бути зміни в циклі, але у вашому випадку кровотеча, яка тривала 5 днів, швидше за все і була менструацією, але з метою виключення вагітності та органічної патології бажано звернутися до гінеколога. Тепер в мене затримка 6 днів, про що це може свідчити? Чи може бути затримка через те, що я нервую ? В мене затримка 30 днів в останні дні буває таке, що в низу живота неприємні відчуття такі як перед або від час менструацій, також я постійно особливо в останній час нервую, бо всілякі контрольні, олімпіади і т.д.

До чергової менструації залишилось 5 днів. На 20 день циклу були виділення крові наче початок місячних,але на на ступний день їх вже не було(звичайної місячні тривають 5-6 днів). Незначні виділення є варіантом норми. NILM - це заключення цитологічного дослідження і є варіантом норми. Після операції на руку,суглоб на безимяному пальці не розгинається,в палиці є 2 пластини. Після різкого зміни клімату,з теплої на холодну,змінився цикл. Після трьох днів роботи, як результат, коліно припухло, важке й болить ззаду. Керівники установ, закладів, https://ukrainatoday.com.ua/ організацій галузей бюджетної сфери та підприємств одночасно повинні забезпечити диференціацію зарплати працівників у межах фонду оплати праці, шляхом встановлення доплат, надбавок з урахуванням складності, відповідальності та умов виконуваної роботи, кваліфікації працівника, результатів його роботи. Частина друга ст. 15 Закону про оплату праці визначає, що конкретні розміри тарифних ставок (окладів) і відрядних розцінок працівникам, посадових окладів службовцям, а також надбавок, доплат, премій і винагород установлюються з урахуванням вимог, передбачених частиною першою цієї статті. Через 5 днів почалась не дуже рясна кровотеча, тривала 5 днів.