Blog entry by Debora Dunlap

Anyone in the world

Смотреть Дім дракона 9 серія Amediateka,як всі серії. Дім дракона 9 серія дивитися українська озвучка.

movieshow.ru

🎬 Дім дракона 9 серія

📽 Дім дракона 9 серія

Роль дорослої Рейніри грає Д'Арсі, уродженець Лондона, актор театру та кіно, який небінарний і використовує гендернонейтральні займенники. З моменту закінчення серіалу велися розмови про кілька спін-оф Ігри престолів, але Будинок драконів був остаточним рішенням студії. Після кількох коротких тизерів HBO також показав трейлер Будинку дракона, який триває кілька хвилин. Проте Мартін, автор саги, який має право голосу в екранізації, впевнений, що шанувальникам та новим глядачам буде достатньо, щоб оцінити цей приквел. І вже скликав лицарський турнір на честь спадкоємця.

Але чи зможуть ці цифри зберегтись цього тижня. Такий стан людини. Двоюрідна сестра короля Візериса Рейніс принцеса Таргарієнов і вершниця на драконах, що вийшла заміж за лорда Корліса і має двох дітей, Лаену і Лейнор. Вона здивована, що більшість кандидатів у Королівську гвардію не мають бойового досвіду, і коли вона обирає сиру Крістона Коула. Тим не менш, найпродуманіші плани мишей і людей можуть повернутися, щоб вкусити їх за дупу.

Сір Лаєнор Веларіон одружився зі своєю неохочею кузиною Рейніром. Але це буде щасливим досвідом. Вона виросла у Червоному замку. Сюжет і персонажі настільки слабкі, що замість них вирішили показувати комп'ютерну та силіконову розчленовку. Радості стало ще більше, коли оголосили про спін-оф.

Дім дракона 9 серія

Дім дракона 9 серія

Дім дракона 9 серія