Blog entry by Ignacio Washburn

Anyone in the world

«Станом на лютий 2023 року загальна сума збитків, завданих інфраструктурі України через повномасштабне вторгнення росії, збільшилася ще на $6 млрд і складає $143,8 млрд (за вартістю заміщення)», - йдеться в повідомленні. Загальна сума збитків, заподіяних інфраструктурі України внаслідок повномасштабного вторгнення росії, становить 143,8 млрд доларів. З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну зафіксовано понад 72 тис. Загалом з початку повномасштабної війни зафіксовано понад 72 тис. У нових обрахунках вперше додана сума збитків лісам України, яка за підсумками першого року повномасштабної війни, становить $4,5 млрд. За підсумками року повномасштабної війни збитки цієї сфери оцінюються у $36,2 млрд. За даними дослідників, за рік війни загалом пошкоджено або зруйновано понад 150 тис. Опитування проводилося Фондом Бертельсманна вчетверте з початку війни. Протягом дня російські війська тричі били по Нікопольському району. Протягом дня окупанти тричі били по району - атакували з дронів і гатили з важкої артилерії. Пiд прицілом важкої артилерiї була Марганецька громада. Під ворожим вогнем була Марганецька громада.

Нiкопольському району - постраждала Марганецька громада. "Сьогодні вночі росiйська армiя знову вдарила по Нiкопольському району. Якщо звернутися до даних "Держстату", то на 2021 рік середня зарплата поліцейського в Україні склала 11.987 грн. Всі зміни, які були заплановані на 2021 рік полягали у збільшенні грошового утримання (забезпечення) прокурорів. После 118-комнатной подмосковной дачи, супер-яхты, золотого супер-джета и не менее золотой виллы Нелькот мы думали, что Виктор Филлипович уже не сможет нас ничем удивить. Недвижимость для отдыха Виктор Рашников выбрал в одном из самых дорогих мест на «Лазурке». Припинення агресії та притягнення до відповідальності організаторів цього «найвищого міжнародного злочину» - обов’язок цивілізованого світу та запорука досягнення тривалого миру», - зазначив генпрокурор. Він закликав підтримати створення Спеціального трибуналу щодо злочину агресії. Водночас Попко закликав не забувати про правила безпеки. Все составляющие заработка каждого сотрудника полиции будут прежними, если в государстве не примут корректирующие правила начисления окладов по закону. Таким чином поліцейські матимуть гарну мотивацію та краще виконуватимуть поставлені завдання.

Якщо звичайне чергування раніше було добу через три, то в останнє півріччя поліцейські змушені були працювати добу через дві. Як повідомляв Укрінформ, росіяни за добу атакували 11 областей України. Як повідомлялося, Міністерство культури та інформаційної політики раніше наголошувало на тому, що цілодобовий марафон "Єдині новини", який об’єднав шість найбільших телеканалів країни, став точкою опори для більшості українців. Як повідомлялося, 7 березня Кабінет Міністрів ухвалив Положення про Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури. Як повідомляв Укрінформ, 20 березня російські загарбники 66 разів атакували населені пункти Херсонщини. Як повідомляв Укрінформ, цієї ночі ворог завдав по території України чергового масованого удару дронами Shahed 136. За попередньою інформацією, ЗСУ знищили 16 безпілотників із 21, запущеного росіянами. Як повідомляв Укрінформ, у Лондоні відбулася зустріч міністрів юстиції держав світу з метою обговорення підтримки розслідування Міжнародним кримінальним судом воєнних злочинів російської федерації в Україні. Незалежна міжнародна комісія ООН з розслідування порушень в Україні у своєму нещодавньому звіті підтвердила їх системність. Збільшення оплати допоможе залучити освічених молодих курсантів, а професіоналам своєї справи не йти з структур МВС і поліпшити якість роботи правоохоронних органів в Україні. Це головне. Наслідки атаки уточнюють рятувальники", - зазначив він. Окремі підприємства були перекласифіковані та згодом увійдуть до розрахунків втрат інших секторів економіки. Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська школа економіки (KSE).

Для підготовки керівників середньої та вищої ланки Нацполіції створили спеціальну програму «Лицарі честі», ініційовану ексочільницею Нацполіції Хатією Деканоідзе при Київській школі економіки. Продовжують зазнавати пошкоджень і руйнувань освітні заклади - таких наразі 3170. З-поміж них майже 1500 закладів середньої освіти, 909 - дошкільної, 528 - вищої. Медичній галузі завдано руйнувань інфраструктури ще на $100 млн, відтак загальні прямі збитки цієї сфери оцінюються у $1,8 млрд. Сума збитків від руйнувань житлового фонду сягнула $53,6 млрд. Водночас в останніх підрахунках експерти проєкту KSE «росія заплатить» знизили оцінку збитків промисловості та підприємств з $13 млрд станом на грудень 2022 року до $11,3 млрд на кінець лютого 2023-го. Зменшення відбулось через переоцінку статусу підприємств після надходження оновленої інформації про результати пошкоджень активів після обстрілів. Наразі оцінка збитків цієї сфери сягає $8,7 млрд. Станом на кінець лютого 2023 року на $300 млн у порівнянні з грудневими обрахунками зросли збитки сфери освіти - до $8,9 млрд. За обрахунками, на кінець зими 2023 року сума збитків, завдана торгівлі, зросла до $2,6 млрд. Ще на $2,1 млрд зросла сума прямих втрат, завдана агропромисловому комплексу та земельним ресурсам. Зросли також збитки, web site завдані енергетиці України, розмір яких становить $8,1 млрд.