Blog entry by Colette Arida

Anyone in the world

Раніше відомий таролог Яна Тимощук розповіла, до чого варто готуватися українцям після перемоги у війні. І в цій війні перемогу уявити зовсім не важко. На думку експертів та спостерігачів останні новини коли закінчиться війна в Україні кажуть, що у сфері міжнародних відносин та військових конфліктів, зокрема професора політології Т.Д Драйзера наголошується, камінь спотикання у переговорному процесі полягає у вірі конфліктуючих сторін у свою перемогу військовим шляхом. Астрологи та тарологи в один голос пророкують перемогу Україні, однак вона не буде легкою і вимагатиме багато сил українців. Під тиском зовнішніх і внутрішніх сил зможе прийняти ряд важливих рішень, які допоможуть йому заручитися підтримкою суспільства і показати народу, що незабаром ситуація зміниться на краще. Він закликав Європарламент довести, «що ви справді європейці», й прийняти Україну в ЄС. У найближчий місяць Україну чекає гаряча фаза війни і складні переговори. Також жінка додала, що наступного року в США також будуть великі проблеми: "Активна фаза почалася в Україні, а далі все перенесеться на Європу, Америку". За мирну Європу, в якій суперечки вирішуються через інститути, а не грубою силою. За даними Держприкордонслужби, з 24 лютого в Україну повернулося більше ніж 1 млн людей, попри те, що війна триває, а бої за Донбас можуть бути навіть більш жорстокими та масштабними, ніж бої на околицях Києва.

За його передбаченням, це війна триватиме довгих 27 років. Ванга казала, що прості українці добре заживуть після довгих років лих. У 12 років Ванга потрапила в піщану бурю, а смерч забрав її на кілька кілометрів від будинку. Застосування гіперзвукової зброї, погрози ядерною війною на російському телебаченні, навіть нова звичка застосовувати ядерну зброю під час військових навчань, імітуючи удар по Варшаві, - все це має мету. Найімовірніше, техніка поверталася з навчань, які проходили на Борисівському полігоні. Ірина не виключає, що це можуть бути США, оскільки в їхній натальній карті йде повернення Плутона, який відповідає за ядерну війну. Якщо Росія і застосує ядерну зброю, то не на території України. Швидше за все, Росія буде приймати біженців з "холодним і порожнім" Європи. Ви раніше писали, що битви за Сєверодонецьк та Лисичанськ допомогли Україні підготувати контрнаступ на Харківщині за рахунок значних втрат, яких там зазнала Росія. Росія хоче, щоб ми боялися, настільки сильно, щоб страх нас пригнічував і робив не здатними ухвалювати рішення.

«Це не повинно бути перемир’я, рішення підтримувати певний український опір впродовж наступних 10 років, обіцянка «висотати всю кров з Росії» або будь-що інше, що дозволить нестабільності й боям продовжуватися. «Це не наша війна», - ще три тижні тому можна було щось таке сказати. Цю тему в медіа та соціальних мережах за три місяці повномасштабного вторгнення Росії підіймали хвилями кілька разів. Але з’явиться новий суперник у Росії. Але загроза для всіх європейських країн не скоротиться, якщо Росії дозволять влаштувати бійню в Україні. Іспанський прем’єр-міністр Педро Санчес вважає, що світ повинен прислухатися до Китаю, аби знайти розв’язання війни в Україні. У своїй неординарній свіжі екстрасенси про Україну 2023мові минулого тижня він описує критиків російської війни як «шахраїв», «зрадників» й «шкідників». Є причина в тому, що це відбувається зараз, коли Путін наприкінці минулого року зруйнував те, що залишилося від російської опозиції. Він звинуватив Польщу у «невдячності» за те, що Червона армія вигнала війська з її території, а потім встановила нову криваву окупацію. Щоб ми відступили всі разом, дозволивши Росії завоювати Україну, а потім і Польщу чи й інші країни Європи», - пише Еплбаум. Шольц також підтвердив, що країни ЄС підтримуватимуть Україну стільки, скільки буде потрібно. Україна вже понад місяць протистоїть російській агресії, і питання, коли закінчиться війна, турбує практично кожного мешканця країни.

Що б не сталося, Україна повинна мати серйозні підстави вважати, що російські війська не повернуться скоро. Що стосується можливої смерті Путіна, тобто два варіанти. Читайте також: The Atlantic: Що про війну в Україні пишуть в соцмережах Китаю? «Насправді ж у нас усе зрозуміло: ми ведемо війну. Україна не оголосила війну Росії? Але за місяць-два Україна збирається в наступ. Україна просто не може не перемогти тут. На думку екстрасенса, нас підтримують найвищі сили, а війна закінчиться нашою перемогою. Незважаючи на це, Анжела Перл упевнена, що війна в Україні може тривати ще 3-4 місяці, до літа. «Їхня битва - це наша битва», - сказав Еплбаум друг з Венесуели про війну в Україні. Повідомлення Лі в Твіттері, де в нього майже 630 000 підписників, висвітлюють війну в Україні максимально вичерпно, проте відрізняються скептичністю. Багато екстрасенсів пророкували Третю світову війну як найкривавішу і жорстокішу. Багато хто називає цих тварин - трьома світовими війнами. Астрологиня не думає, що Крим та Донбас повернуться в Україну в той період. Проте цих вісім місяців, зазначає Максим Гордєєв, - це період не активних бойових дій, а повного відновлення незалежності України.